TenavaTanssit

Perjantai 4.2.2011 klo 21:34 - Susanna


TenavaTanssit 29.1.2011

Kello lähestyy neljää. Salissa on kymmenkunta lasta ja muutama vanhempi. Hieman alkaa "kauhistuttamaan" lipunmyyntitiskin takana. Eikö vanhempia kiinnostakaan tulla lasten kanssa tanssimaan&pitämään hauskaa? Onko vatsatauti iskenyt kaikkiin? Olisiko pitänyt sittenkin ottaa ilmoittautumisia?tenavatanssit1.jpg

No onneksi huoli oli turha. Akateemisen vartin jälkeen salissa pyörii jo hieman alle 30 lasta vanhempineen - tanssit voivat alkaa. :o)

Ettei kaikki sujuisi kuin tanssi, niin iPodini kiukutteli ja soitteli musat aivan omassa järjestyksessään. No onneksi tanssikansa ei järjestyksestä piitannut, kunhan oli vauhtia ja menoa - ja sitähän riitti. :o)

TTvalipala.jpgPuolivälin tienoilla istahdimme salin lattialle picnicille lasten kanssa. Tarjolla oli mehua janoisille sekä pullaa ja keksiä. Vanhemmat kartuttivat puffetin kassaa samaan aikaan.

Sitten tanssittiin vielä hieman lisää. Tanssien pituus taisi olla juuri sopiva, koska "viimeisen hitaan", Sutsi Satsi, tanssi kokonaisuudessaan vain kourallinen äitejä - hyvä me. :o) tanssin_hurmaa.jpg(ja Hannis & Kriska - totta kai).

Ensimmäiset TenavaTanssit on tanssittu ja jälkifiilis on mukava. Kaikilla oli kivaa ja sehän oli tarkoituskin. Joten eiköhän oteta syksyllä uudelleen....

Avainsanat: TempoaTenaviin, TenavaTanssit, disco