Tapahtumat 2017

Syksyn 2017 tapahtumat

Eläinten Karnevaali-esityksen harjoittelua 2017

16.10.-20.10.: LUOVA LAVA LAPSILLE-PÄIVÄLEIRILLE SYYSLOMALLA!

Leirillä on ohjelmassa monipuolisesti sirkustaitojen harjoittelua (mm. akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua, yksipyöräisellä ajon kokeilua) sekä luovaa toimintaa ja kädentaitoja (mm. rakennetaan oma lautapeli, neulahuovutusta, betonitaidetta). Lisäksi tiedossa on mukavaa yhdessäoloa, leikkejä ja ulkoilua.

Leiri on suunnattu alakouluikäisille. Leiri on kaikille avoin. Leiri järjestetään Kivistön seurantalolla.

Ohjaajina toimivat sirkusopettaja Johanna Kohonen ja kädentaitaja Niina Kola-Kettunen sekä leiriläisten määrästä riippuen apuohjaajia. Viikko huipentuu pe 20.10. klo 14 yhteiseen esitykseen ja näyttelyyn. Sama esitys ja näyttely esitetään myös Itsenäisyyspäivän Gaalassa Kivistöllä 2.12.

Leirin hinta on 85 €, sisältäen ohjelman ja vakuutuksen sekä päivittäin lämpimän ruoan ja välipalan. Sisaralennus 10€. Leirille otetaan max 24 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu, kun tulijoita on vähintään 15.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 29.9. mennessä: info@ppns.net

Ilmoita lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset allergiat sekä T-paidan koko.

Tervetuloa mukaan!

---------------------------------------------

 
KEVÄT 2017:

SU 2.4. klo 13 SPARKLING & BEAUTY -iltapäivä äideille ja tyttärille (11-15v.) Kivistöllä 


Tervetuloa oppimaan yhdessä Sari ja Vilma Junnilaisen opastuksella ja Oriflamen-tuotteiden kanssa ihonhoidosta ja meikkaamisesta, mm. ihonpuhdistus, meikkivoiteen valinta, kulmat…    10 ensimmäistä äiti-tytär -paria mahtuu mukaan, pientä tarjoilua ja ripsiväri lahjaksi, iltapäivän hinta 5e/hlö. Ilmoittautumiset eija@ppns.net  tai tekstiviestillä p. 0400300294.


KE 5.4. ALKAEN AIKUISTEN RENTO LIIKUNTARYHMÄ                        

Huhti-toukokuun ajan kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18 Parkkojan koulun salissa rennolla meiningillä aikuisia pelaamaan mm. lentopalloa, sählyä, sulkapalloa… Tule mukaan saamaan iloa liikkumisesta, kireät pipot jätetään kotiin! Ensimmäinen kokoontuminen on  5.4.2017. Avoin kaikille!

KE 5.4. ALKAEN ENTISTEN NUORTEN KAHVILA keskiviikkoisin Kivistöllä klo 10-12          


Kävitkö Kivistöllä nuorena tansseissa, iltamissa, näytelmäharjoituksissa tai muuten vaan olisi mukava rupatella hyvässä seurassa? Tule aamukahville Kivistölle keskiviikkoisin huhti-toukokuun ajan, pieni kahvi/tarjoilumaksu. Paikalla kaffia keittelee seuratyöntekijämme Niina Kola-Kettunen. Tervetuloa! 


LA 29.4. klo 15 KOKO PERHEEN KEVÄTTAPAHTUMA VILLIT KARKIT Kivistöllä               


Kaikille avoin kevättapahtuma, jossa mm. kerholaisten esityksiä, karkkitehtuuria-paja ja Suomi 100 tarinapiste. Esitysten ja pajojen jälkeen herkullinen nyyttikestipöytä (tuo jotain pientä yhteiseen pöytään)! Vapaa pääsy, tervetuloa!


TI 2.5.- SU 7.5. TIENVARSIEN SIIVOUSTALKOOT


Haastamme kaikki kunnan yhteisöt ja yhdistykset siivoustalkoisiin puhtaamman kotikunnan hyväksi! Ilmoittaudu mukaan tienvarsien siivoustalkoisiin ja katso tarkemmat ohjeet ja siivousalueet osoitteesta www.pidapornainensiistina.fi Yhdistykset voivat hakea jätesäkkejä viikoilla 16 ja 17 kirkonkylän K-kaupasta. 


LA 13.5. klo 12-15 SIRKUSPÄIVÄ PORNAISTEN SRK-KESKUKSESSA

Yhteistyössä seurakunnan kanssa järjestämme Yhteisvastuun hyväksi sirkustapahtumaa. Seurakuntakeskus muuttuu kaikenikäisten sirkuskouluksi, jossa esitysten välillä PPNs:n sirkusväki opettaa työpajoissa  mm. tasapainoilua, jongleerausta, ja akrobatiaa.  Mukana myös sirkusammattilaiset Anni ja Nelma Pietala sekä suuri joukko seurakunnan nuoria vapaaehtoisia. Lisäksi arpajaiset, ongintaa, herkkuja hyvin edulliseen hintaan ja tietysti Yhteisvastuu hyväksi. Tervetuloa mukaan, vapaa pääsy!

klo 12.00 PPNS-sirkus esiintyy
klo 12.30 Vauvasirkus-tuokio /PPNS
klo 13.00 PPNS-Sirkus esiintyy
klo 13.30 Vauvasirkus-tuokio /PPNS
klo 14.00 Annin ja Nelman esitys


LA 10.6. klo 12-15 HALKIAN KYLÄPÄIVÄ: SUOMI 100 AVOIMET KYLÄT -TAPAHTUMA KOSKENNISKAN KESÄTEATTERILLA

Tervetuloa viettämään koko perheen kesäpäivää Koskenniskan kesäteatterille! Luvassa on mm. kesäteatterin avoimet näytelmäharjoitukset, jossa voit saada esimakua Pokka pitää-näytelmästä, markkinatunnelmaa ja paljon muuta.  

KE 21.6. KOSKENNISKAN KESÄTEATTERIN NÄYTELMÄN POKKA PITÄÄ ENSI-ILTA KLO 19 

Hyacinth Bucketin (lausutaan Bukee) elämäntehtävä on hienostella itsensä parempiin piireihin, hinnalla millä hyvänsä. Kun harrastajateatteriin etsitään näyttelijää Lady Malvernin rooliin, näkee Hyacinth jo silmissään suuremmat estradit ja jyrää roolin itselleen. Ohjaajana toimiva Emmet ei voi muuta kuin antaa periksi, ja niin alkaa hykerryttävän hauska esityksen valmistelu. Ohjaus Tuija Kosonen. Liput ovelta 18e, eläkeläiset 17e, lapset 7-12v. 12e. Maksuvälineenä käy käteinen tai Smartumin Kulttuurisetelit. Yksittäiset liput ennakkoon: www.lippu.fi  Kysy ryhmäalennusta yli 10 hengen ryhmille! Ryhmien varaukset: info@ppns.net 

Muut esitykset:

su 25.6. klo 19

ke 28.6. klo 19

to 29.6. klo 19

su 2.7. klo 14

ke 5.7. klo 19

to 6.7. klo 19

su 9.7. klo 14

ke 12.7. klo 19

to 13.7. klo 19

27.-30.6. SALAPOLIISILEIRI SYSMÄSSÄ

Kesän suurin seikkailu 8-13-vuotiaille Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Salapoliisileirillä pääset ratkomaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä niin maalla kuin vedessäkin. Pääset suunnittelemaan ja tekemään oman leirivideon ja viettämään perinteistä leirielämää: nukkuminen teltassa, saunominen rantasaunassa, uiminen Päijänteessä, iltanuotiot jne. Leirin hinta 115e nuorisoseurojen jäsenille, muille 135e. Hinta sisältää ohjelman, ruokailut, vakuutuksen ja kuljetuksen Helsingistä, Mäntsälästä ja Lahdesta. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä  www.uudenmaannuorisoseurat.fi

VKO 32 ja 42 LUOVA LAVA LAPSILLE -päiväleirit 2017 KIVISTÖLLÄ

Tulossa kesän lopussa viikolla 32 sekä syyslomalla vko 42 monitaiteelliset päiväleirit alakouluikäisille Kivistöllä. Tavoitteellista ja ohjattua ohjelmaa koko viikon 5h/pvä sekä lounas. Viikon päättää yhdessä suunniteltu esitys tai näyttely. Tarkempia tietoja päiväleireistä kesän aikana, seuraa ilmoittelua www.ppns.net ja Facebookista.