Yönäytös Koskenniskan kesäteatterilla.

Keskiviikko 7.9.2011 klo 15:16 - Asta Tervo


PPNS:n esittämä Prinsessa-elokuva Yönäytöksenä onnistui mielestäni hyvin.
Päätökseni lähteä ko. tapahtumaan kypsyi kypsymistään pimeän tullen, olihan tämä harvinainen kokemus ulkoilmassa ja syyspimeällä katsoa elokuvaa ja vielä kotimaista. Mietin kyllä kulkua autolta näytöspaikalle etukäteen että miten sitä siellä kompuroi pimeässä mutta kaikki oli järjestetty hienosti, auton valokiilassa oli hyvä kävellä.  Prinsessa-elokuva.jpg
Vapaaehtoinen maksu 8€ portilla ja popcornia iso mukillinen ja eikun istumaan ja odottamaan elokuvan alkua. Valot sammutettiin ja esitys alkoi. Mahtava tunne istua pimeässä kostean lämpimässä syysillassa ja valot vain valkokankaalla. Sivuääniä ei kuulunut mistään, itsekkin yritti syödä popcornini varoen liikaa rouskuttamatta. Elokuva oli hyvä mutta parhainta oli  kuitenkin esittää suomalainen elokuva ulkoilmassa syyspimeällä. Toistan vielä, että tehkää tästä perinne esittää joku suomalainen elokuva syksyisin ulkoilmassa ja samassa paikassa (joku hauskakin esim. Simpauttaja tai joku vastaava)

Ainoa huono puoli on penkeissä jotka ovat melkein maan tasalla. Näin ikääntyneillä alkaa olla monenlaista vikaa jaloissa ja selässä joten on vaikea päästä ylös jos polvet on leuassa. Tämä verottaa monen tuloa katsomaan näytöksiänne mitä olen keskustellut iäkkäämpien kanssa.

mutta KIITOS PPNS:lle onnistuneesta tapahtumasta ja Onnea  jatkossakin vireälle nuorisoseuralle.

Terveisin
Asta Tervo
syntyperäinen pornalainen
ja halkialainen

 

Kuva on otettu ennen elokuvayleisön saapumista.

Avainsanat: yönäytös, koskenniskan kesäteatteri, Prinsessa, elokuva